© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA YOLLAR ASFALTLANDI

Acıpayam'a bağlı iki mahalle yolu asfaltlandı.

İlçeye  bağlı Gedikli ve Mevlütler mahalle yolları Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ın girişimleri sonucunda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Gedikli mahallesinde atıl durumda olan giriş yolunu Belediye  Mayıs ayında alt yapısı tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gedikli mahallesinde 3 Ağustos 2014 Pazar günü asfalt çalışması yaparak, yolu hizmete açtı.

Gedikli Mahalle Muhtarı Hüseyin HELVACIOĞLU, ‘’  30 Mart seçimlerinden sonra göreve başladık. Mahallemizin sorunlarını Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şavkan’la masaya yatırdık. Yolun alt yapısını Belediyemiz Mayıs ayında tamamlamıştı. Yolumuz Büyükşehir tarafından asfaltlandı.

HELVACIOĞLU, yol sorunumuzu Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN’a ileten Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ve ekibine mahalle halkım adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi.




MEVLÜTLER MAHALLESİDE ASFALTLANDI

İlçeye  bağlı Mevlütler mahalleside Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ın girişimleri sonucunda Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfaltlandı. 

 

Mevlütler  Mahalle Muhtarı İrfan ÖZEL'de mahallemizin sorunları ile bizzat yerinde görerek inceleyen ve asfaltlanmasında emeği geçen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'a teşekkür ediyorum dedi.




İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER