© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAKDenizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana 6 bin vatandaşa hizmet verdi.

 ACIPAYAM'DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, faaliyete geçtiği ilk günden bu yana 6 bin vatandaşa hizmet verdi.
 “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kent merkezi ile Acıpayam, Tavas, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesi vatandaşlara hizmet veriyor. Bu kapsamda Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete girdiği ilk günden itibaren Acıpayamlılar ve çevre ilçelerden yoğun ilgi görmeye başladı. Spor kurslarının başladığı ilk ilçe olma özelliği taşıyan Acıpayam’da bugüne kadar yüzme kursuna 6 bin kursiyer kayıt yaptırdı. Çocuk, kadın, yetişkin ücretsiz yüzme kursları ile serbest zaman olmak üzere hizmet veren Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin sadece Acıpayam’a değil, çevre ilçe ve mahallelere de hizmet verdiğini açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Acıpayam'da yüzme bilmeyen kalmayacak" diye konuştu.
"Ortak sevdamız Acıpayam, ortak sevdamız Denizli" 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sözünü hatırlatarak, "Bugün Denizli merkezimizde verdiğimiz yüzme kursumuzun aynısı Acıpayam ilçemizde de var. Çevre mahalle ve ilçelerimizden de bu güzel tesisimize yoğun talep var" dedi. Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız refah ve huzur içerisinde yaşamalarına olanak sağlayacak, talep ettikleri her ne varsa yapmaya, onların mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyoruz. Çünkü ortak sevdamız Acıpayam, ortak sevdamız Denizli" dedi. 
Artık acı haberler almayalım"
"Acıpayam'da yüzme bilmeyen kimse kalmasın" diyen Başkan Osman Zolan, "Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz herkes yüzme öğrensin. Özellikle sıcak yaz günlerinde göllerde, derelerde, tehlikeli sularda vatandaşımız serinlemek için suya girip hayatını tehlikeye atmasın. Bu güzel tesislerimizde, yaz-kış demeden her mevsim hocalarımızın gözetiminde yüzsün. Artık acı haberler almayalım” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER