© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DAN İKİNCİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Mhp'den aday adayları müracaatlarını gerçekleştirdi.

 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Mhp'den aday adayları müracaatlarını gerçekleştirdi. Denizli ‘den Mhp Aday adayları arasında Gireniz yöresinin sevilen, genç işadamlarından Rıza Gençoğlu aday adaylığı müracaatını yaptı. 2009  yerel seçimlerinde Kelekçi Belediye Başkanı adayı olarak tanınan daha sonra 2014 yerel seçimlerinde Acıpayam Belediye Başkanı Adayı olan Rıza Gençoğlu, bu kez de MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

Rıza Gençoğlu yaptığı açıklamadaşunları kaydetti: "Türk İslam Ülküsü'nü ilke edinmiş, "Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben" anlayışını benimseyen, Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensubu olmaktan bugün bir kez daha onurlu ve gururluyum. Memleketim için 26. Dönem MHP Denizli Milletvekili Aday Adayıyım" dedi

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER