© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAMLI USTADAN TASARRUFLU SOBA

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan Murat Ekinci, az yakıtla fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti.

Acıpayam Sanayi Sitesinde endüstriyel mutfak imalatı yapan 37 yaşındaki Murat Ekinci, sert geçen kış şartlarında az yakıtla daha fazla alana ısı yayabilecek soba imal etti. Soğuk kış günlerinde 400 metrekarelik iş yerini bu sobayla ısıtmayı başaran Ekinci, cami ve kahvehaneler ile büyük iş yerlerine de fanlı Acıpayam sobası satışı yaptı. Ekinci, fanlı sobanın, daha geniş alanları kolaylıkla ısıtması dolayısıyla büyük rağbet gördüğünü söyledi.



Sobanın 2 bin TL´den satıldığını ve çok büyük alanları rahatlıkla ısıtabildiğini söyleyen Ekinci, "Acıpayam sobası kendi üretimimdir. Fanla destek alan bir sobadır. Soba, kömür, odun gibi katı yakıt yakmaktadır. Genellikle satışlarımız büyük iş yerlerine, kahvehanelere ve camilere yapılıyor. Çalıştığı zaman en az 5 metreye kadar sıcak hava veriyor. Çok tasarruflu bir sobadır. Bir soba yakıtı kadar odun ya da kömür tüketir, fan çalıştığı zaman geniş alanları ısıtması amacıyla ürettik. Alan olarak yaklaşık 400 metrekareyi rahatlıkla ısıtabilmektedir. Sobaya Acıpayam sobası ismini verdim" dedi.







İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER