© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'LI İŞÇİ İŞ KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Karamanlı ilçesindeki bir mermer ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti. Kaleler mevkiinde meydana gelen kazada, ilçemize bağlı Yazır kasabasından olduğu öğrenilen İsmail Karnak (29) isimli işçi, mermer bloğundan kopan bir parçanın altında kalarak yaşamını yitirdi.

 Karamanlı ilçesindeki bir mermer ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti.Kaleler mevkiinde meydana gelen kazada, ilçemize bağlı Yazır kasabasından olduğu öğrenilen İsmail Karnak (29) isimli işçi, mermer bloğundan kopan bir parçanın altında kalarak yaşamını yitirdi. Öğle saatlerinde meydana geldiği öğrenilen olayda, kestikleri mermer parçasını düzleyerek blok haline getirmeye çalışan Karnak, üst kısmındaki yaklaşık 3 tonluk parçanın üzerine devrilmesiyle bloğun altında kaldı. Arkadaşlarının hemen sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, Karnak’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Karnak’ın cenazesi, Tefenni Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Tefenni İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları tarafından morgdan alınan Karnak Yazır kasabasına getirildi. Karnak’ın cenazesi yarın (26 Ocak Cumartesi) Yazır kasabasında defnedilecek.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER