© Haber Acıpayam 2022

AK BAŞKANLAR TANITILDI

Ak Parti Aday Tanıtım toplantısına Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli İl Başkanı Avni Örki ile partililer katıldı.

 Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ekonomisinin güçlü olduğunu söyleyerek, "Onlar ne kadar isterse istersin, ne kadar gayret gösterirse göstersin bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak. Asla böyle bir şey olmayacak" dedi.

Bakan Zeybekci, Hasan Güngör Spor Salonunda düzenlenen Denizli'deki adayların tanıtım toplantısında kentte 20 belediyenin hepsini AK Partili belediye yapmak için hedef koyduklarını söyledi. Denizli'nin dünyanın en güzel şehri olan Singapur'dan daha güzel olduğunu savunan Zeybekci, AK Partini desteği, Denizlilerin inancıyla kentte alt ve üst yapıda güzel şeyler hayata geçirdiklerini bildirdi. 


"Dünyanın en güzel şehrinde ne varsa şimdi Denizli'de var. Denizli'de ne varsa ilçelerde olacak" diyen Nihat Zeybekci konuşmasını şöyle sürdürdü, "Biz hizmet delisiyiz. Bazıları bize der ki, bu adam da deli, evet biz deliyiz. Biz bu milletin delisiyiz, biz bu hizmetin sevdasının delisiyiz. Biz AK Partililer olarak hep beraber deliyiz zaten. Hizmet yolu uzun bir yol. Allah nasip edecek inşallah göreceksiniz. Bizim demokrasimiz var oldukça milletimizin iradesi var oldukça Ak Parti hizmetleri on yıllar boyunca devam edecek" dedi. 

Milletin 5 bin yıllık tarih boyunca asla diz çökmediğini "aman" demediğini "teslim" olmadığını ifade eden Bakan Zeybekci, şunları söyledi, "Aç kaldık, susuz 
kaldık, balkanlardan gelişimizde yaklaşık 3 milyon kayıp verdik. Biz Anadolu'nun her karışını şehit kanıyla suladık. Biz bize saldıranlara asla aman demedik, diz çökmedik. Çanakkale ve Allah'u Ekber dağlarında, Yemen çöllerinde destanlar yazdık. Kırıldık ama teslim olmadık. Bize oyunlar düzüyorlar, tuzaklar kuruyorlar. 

Allah'ın izniyle o oyunlar da, o tuzaklar da her seferinde başlarına dolanıyor. Bundan sonrada böyle olacak. Bu millet bunlara pabuç bırakmayacak, Recep Tayyip Erdoğan bunlara pabuç bırakmayacak. Bunlara dersini öyle verecek, öyle bir gönderecek ki bir daha gelemeyecekler. Bu günler geçecek. Türkiye'de kriz, bunal yaratmaya çalışıyorlar. Artık Türkiye'de onlar geçti. Bu millet davasının peşinde.. Eskisi gibi öyle adamlarını idam sehpalarına gönderecek millet değil artık uyandılar. Onlar oyunlar ve tuzaklar kuracaklar, bu millet tokatların en muhteşemi ile demokrasi tokadıyla cevap verecek." 


Zeybekci, Türkiye ekonomisinin sağlam olduğunu dile getirerek, "Ayağı o kadar sağlam ki, onlar ne kadar isterse istersin, ne kadar gayret gösterirse göstersin bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak. Asla böyle bir şey olmayacak. Ben Aydın'da söylemiştim, bundan kimse alınmasın. Bunda bizim hiçbir kardeşimize hararetimiz yoktur. 

Bu ülkeye kefen biçenlere, tuzak kuranlara, çukur kazanlara, milli iradesine kastedenlere söyledik bunu. Ülkenin seçilmiş başbakanına kastedenlere söyledik. Sözümüzde şuydu: 'Köpekler istedi diye atlar ölmez' merak etmeyin. Çok beklerle daha, bu hükümet destanlar yazıyor" diye belirtti. 

Zeybekci, 30 Mart seçimlerinin ardından, Çınar Meydanında kalabalık hemşehri topluluğuyla Tavas Zeybeği oynayarak hem kutlama yapacaklarını, hem de rekor kıracaklarının altını çizdi. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER