AK PARTİ ACIPAYAM İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
ACIPAYAMAK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. Hek. İdris Oktay partideki görevinden istifa etti.
Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın istifasının parti içi meselelerden kaynaklandığını ve Genel Merkez’in talebi ile İdris Oktay’ın istifasını verdiğini söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın Genel Merkez’in talebi doğrultusunda istifasının istendiğini ve olayın kesinlikle FETÖ/PDY ile ilgisinin olmadığını söyledi. Genel merkezimizden gelen talebi İlçe Başkanımız İdris Oktay’a ileterek istifasını istedik. Acıpayam ilçe başkanımız genel merkezden gelen talep doğrultusunda istifasını il başkanlığımıza sunmuştur. Bu konunun FETÖ/PDY terör örgütü ile ilişkili bir gelişme olmadığının altını özellikle çizmek istiyorum. Parti içi meseleler nedeni ile gerçekleştirilmiş bir görev değişikliği söz konusu . Acıpayam ilçe başkanımız önümüzdeki günlerde belirlenecektir. Bu konuda çeşitli yanlış anlaşılmalara kesinlikle yer vermemek için bir kez daha altını çizme itiyorum. Olay tamamen parti içi olaylar nedeniyledir.”dedi.
İlginizi Çekebilir
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.