© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ'DEN ACIPAYAMLI ADAY

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerin heyecanı kendini hissettirmeye başladı.

 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerin heyecanı kendini hissettirmeye başladı. Dün siyasi partiler Yüksek Seçim Kuruluna milletvekili aday listelerini teslim etti. Böylelikle milletvekili adaylarının kesin sonuçları da belirlenmiş oldu. İlçemiz Acıpayam'da da heyecanla beklenen Milletvekili aday listesinde AK Parti'den aday adayı olan Acıpayam'lı Veteriner Hekim Emin Okkaya'nın adının listede görünmesi ilçemizde sevinçle karşılandı. 

PARTİLERİN DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ

AK PARTİ:
1. NİHAT ZEYBEKCİ YÜKSEK İŞADAMI
2. MEHMET YÜKSEL YÜKSEK İŞADAMI
3. BİLAL UÇAR 
4. NURCAN DALBUDAK 
5. OSMAN YÜCELİŞ 
6. EMİN OKKAYA 
7. PERAL ULUKÖY 

CHP:
1. MELİKE BASMACI     
2. KAZIM ARSLAN         
3. GÜLİZAR BİÇER KARACA 
4. ADİL DEMİR         
5. AHMET DİVARCI       
6. HALİS ÖDELYÜKSEK 
7. ADNAN KESKİN         

MHP:

1. EMİN HALUK AYHAN
2. CAFER BİRTÜRK
3. ÜMİT BAHTİYAR
4. İSMAİL YARIMCA
5. ZAFER KAPLAN
6. MEHMET FEVZİ YENİÇERİ
7. ŞULE TÜRKASLAN

İlginizi Çekebilir

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

TÜM HABERLER