© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİLİ TİN’DEN TERÖRE DESTEK VEREN ÜLKELERE TEPKİ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “PYD, YPG ya da PKK, adı her ne olursa olsun millet olarak terör suçu işleyenlerin her zaman karşısında olduk ve bundan sonrada terörün ve destekçilerinin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, terör yanlısı ülkelerin büyük bir bunalım yaşadıklarını ve bunun bedelini de masum insanlara ödetmek gibi bir yanlışın içinde olduklarını söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin içerdeki hainlerle verdiği mücadelenin yanı sıra özellikle Ortadoğu’da yaşanan gelişmelere de kayıtsız kalmadığını ve katliamlara kulaklarını tıkayanlara inat insanlık onurunu ayakta tutma mücadelesi verdiğini söyledi. Tin, ‘’Millet olarak çok hassas bir süreçten geçmekteyiz. Daha çok, birliğe, daha çok kardeşliğe ve daha çok kenetlenmeye ihtiyacımızın olduğu günleri yaşıyoruz. Ülkemizin içindeki hainlerin ve dış adreslere dayanan terör destekçilerinin milletimize yaşattığı bu üzüntülü süreç kahramanlarımızın destansı mücadelesiyle inşallah en kısa sürede nihayete erecektir. Ortadoğu’da yaşanan süreç ise ayrı bir insanlık dramını bizlere yaşatıyor. Bugün Suriye birilerinin masum insanları hiçe sayarcasına oynadığı bir satranç oyununa sahne oluyor. Terör destekçisi ülkeler maalesef yaşadıkları buhranın bedelini masum insanlara ödetiyor. Oysa her zaman olduğu gibi yine bu süreçte de Türkiye yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmayarak Ortadoğu’da Dünya’nın onurunu korumanın mücadelesini veriyor” dedi.
Vicdanı olan hiçbir yüreğin yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamayacağınız belirten Şahin Tin, “Türkiye olarak bizim gayretimiz, bölgemizde savaş suçu işleyen ülkelerin bu suçu derhal terk etmesi ve terör örgütlerine sağladığı destekleri zaman kaybetmeden bitirmesidir. Mazlumları katletmek ancak insanlıktan nasibini almamış zavallıların işidir. PYD, YPG ya da PKK, adı her ne olursa olsun terör suçu işleyenlerin her zaman karşısında olduk ve bundan sonrada terörün ve destekçilerinin karşısında olmaya devam edeceğiz. Bugün ülkemize ve mazlum insanlara tehdit oluşturan hangi unsur olursa olsun karşısında durmaya ve insanlığın onurunu korumaya devam edeceğiz. Hiçbir güç milletimizin kardeşliğine ve birliğine olan sevdasını yok edemez” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER