AK PARTİLİ TİN’DEN TERÖRE DESTEK VEREN ÜLKELERE TEPKİ
ACIPAYAMAK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “PYD, YPG ya da PKK, adı her ne olursa olsun millet olarak terör suçu işleyenlerin her zaman karşısında olduk ve bundan sonrada terörün ve destekçilerinin karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.
Vicdanı olan hiçbir yüreğin yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalamayacağınız belirten Şahin Tin, “Türkiye olarak bizim gayretimiz, bölgemizde savaş suçu işleyen ülkelerin bu suçu derhal terk etmesi ve terör örgütlerine sağladığı destekleri zaman kaybetmeden bitirmesidir. Mazlumları katletmek ancak insanlıktan nasibini almamış zavallıların işidir. PYD, YPG ya da PKK, adı her ne olursa olsun terör suçu işleyenlerin her zaman karşısında olduk ve bundan sonrada terörün ve destekçilerinin karşısında olmaya devam edeceğiz. Bugün ülkemize ve mazlum insanlara tehdit oluşturan hangi unsur olursa olsun karşısında durmaya ve insanlığın onurunu korumaya devam edeceğiz. Hiçbir güç milletimizin kardeşliğine ve birliğine olan sevdasını yok edemez” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.