AK PARTİLİ TİN’DEN TERÖRE SERT TEPKİ
ACIPAYAMAK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelerek TBMM’deki çalışmaları ve ülke gündemini değerlendirdi. Şahin Tin, “Türkiye, terörle mücadeleden taviz vermeden tek bir terör unsuru kalmayıncaya dek mücadelesini kararlılıkla sürdürecek” dedi.
Milli değerlerin asla yok sayılmayacağını kaydeden Tin, ‘’ Bu millete ihanet içinde olanlar bu ülkenin vatandaşlığını hak etmediği gibi bu topraklara ayak basmayı da hak etmiyorlar. Ülkemize en büyük vandallığı yapan hainlerin bu topraklardan besleniyor olması da asla kabul edilebilir değildir. Bu anlamda da paralel ya da başka isimler altında ülkemize saldıran her fitne ocağının ateşini söndürmeye kararlıyız. Aziz milletimizin yüreğinde yanan vatan ve bayrak için duyduğu sevda ateşini kimsenin söndürmesine müsaade etmeyiz. Türkiye olarak terörle mücadeleden taviz vermeyecek ve kararlılıkla tek bir terör unsuru kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle ülkemiz ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu mücadelede şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.