© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİLİ YÜKSEL, KALEİÇİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyarette Kaleiçi’ine geçmiş dönemde önemli yatırımlar yaptıklarını, yeni dönemde çarşılara hayat verecek düzenlemeleri de hayata geçireceklerini kaydetti.

 AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyarette Kaleiçi’ine geçmiş dönemde önemli yatırımlar yaptıklarını, yeni dönemde çarşılara hayat verecek düzenlemeleri de hayata geçireceklerini kaydetti. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Esnaflardan sorun ve beklentileri alan Yüksel, Kaleiçi’nin Denizli ekonomisi için son derece önemli olduğunu söyledi. Kaleiçi’nin tarihi boyunca Denizli ekonomisin kalbi, can damarı olduğunu ifade eden Yüksel, “Her zaman Kaleiçi’nde yaşanan hareketlilik ve canlılık Denizli ekonomisine de direkt etki etmiş, şehrin ekonomisine güç kazandırmıştır. Bu manada, son zamanlarda Kaleiçi bölgesinin aynı eski canlılığına kavuşması için gerek belediyelerimiz ve gerekse de esnaflarımız üzerlerine düşeni fazlası ile yapmaya devam etmiştir. Biliyorsunuz buralar uzun dönemler ihmal edilmiş haldeydi. Geçmiş dönemde el attık ve altyapıyı yeniledik. O da çarşılara İstanbul ve Bursa’daki Kapalıçarşılar gibi tarihi bir misyon kazandırarak şehir ekonomisinin nabzının attığı bir yer haline getirmek. İnşallah önümüzdeki dönemde bunu da gerçekleştireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Esnafımız yerli ve yabancı turistin aktığı bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

İlginizi Çekebilir

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

TÜM HABERLER