AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa:
ACIPAYAMAK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, Ermenilerin Iğdır'da yüz yıl önce camileri, köyleri tamamen ortadan kaldırdığını belirterek, soykırım yapanların şimdi masum rolüne bürünerek yaygara kopardığını söyledi.
Denizli'de, AK Parti Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen,' 2019'a doğru Şehirlerin Ekonomik Beklentileri', konulu forumda konuşan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı 24.dönem Muğla Milletvekili Ali Boğa, Türkiye'nin emperyalist güçler tarafından istenmediğine dikkat çekti.
'Dünya 5'ten büyük' diyen Türkiye'nin uyuyan devleri uyandırdığını ve mazlumların haklarını savunmasından rahatsız olanların yaygaraya başladığını belirten Ali Boğa "Geçmişte soy kırımı, katliamı bizzat yapan insanlar şimdi masum rolüne bürünerek, bugün kendilerine katliam yapıldığın, soy kırım yapıldığı şeklinde dünyayı da arkalarına alarak, yaygaraya başlamışlardır. Tarihe de kötü geçecek bir de kararlar alınmaktadır. Kars ve Iğdır'a gitmiştim, Iğdır'da Ermenilerin bize uygulamış oldukları katliam anıtını ziyaret ettim. Yüz yıl önce camileri, köyleri tamamen çoluk çocuk ortadan kaldıran katliam yapılmış. Ama yavuz hırsız ev sahibini suçlu çıkarırmış,mazlum insanları kanı ve göz yaşı ile semiren dünyadaki emperyalist güçler, karşılarında Türkiye olsun istemiyorlar. Çünkü onların oyununu bozacak, mazlum insanları uyandıracak sözler ediyor Türkiye. Onlara göre boyundan büyük işlere kalkışıyor, biz tarihsel misyonumuzu gerçekleştiriyoruz. Ama onlara göre Türkiye uyuyan devi uyandıracak sözler ediyor. 'Dünya beşten büyük' demek, bunu kimse söylemeye cesaret edemez, ama Türkiye diyor ki Dünya beşten büyüktür.Siz mazlum insanların gözyaşı ve kanıyla besleniyorsunuz. Siz terör örgütlerini destekliyorsunuz" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.