© Haber Acıpayam 2022

ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİRE

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 eserin açılışı ramazan ayı içerisinde yapıldı. 15 gün içinde 15 eserin hizmete girmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Büyükşehir hizmetlerinde de ramazan bereketi yaşandı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 eserin açılışı ramazan ayı içerisinde yapıldı. 15 gün içinde 15 eserin hizmete girmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Büyükşehir hizmetlerinde de ramazan bereketi yaşandı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı birçok eserin açılışı ramazan ayı içerisinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı. Denizli'nin dört bir tarafında törenle hizmete giren dev eserler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu kapsamda ilk açılışı yapılan tesis Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi oldu. Bu kompleksin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı hizmete girdi. Çameli ilçesinde ise hizmete giren eserlerin toplu açılış töreni yapıldı. Burada ise Çameli İlçe Otobüs Terminali’nin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’nin Merkez Kapalı Halı Saha, Kalınkoz Kapalı Halı Saha, Kirazlıyayla Mahallesi Köprü Yapımı ve 270 bin metrekare kilit parke taşı döşemesinin açılışı gerçekleştirildi.

İlçelere dev yatırımlar 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz'a kazandırdığı Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin hizmete girmesi de görkemli bir törenle yapıldı. Çal ilçesine kazandırılan, Çal İlçe Otogarı ve İtfaiye Hizmet Binası ile Çal Mesireliği de törenle hizmete girdi. Açılış törenlerinden Tavas ilçesi de nasibini aldı. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle açıldı.

Kavşak ve caddeler hizmete girdi

Öte yandan açılış törenleri yapılmaya fırsat bulunmayan Dumlupınar ve Lise Caddesi’nin kesişim noktası olan ve Çıtır Kavşağı olarak bilinen kavşak hizmete girdi. Bölgedeki trafik çilesini sona erdiren yatırımla birlikte trafiğin en yoğun noktalarından olan Çamlık Bulvarı ve Bursa Caddesi de trafiğe açılan güzergahlar arasında yer aldı.

Açılışlar sürecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hizmete giren tüm eserlerin Denizli'ye hayırlı olmasını dileyerek, verdikleri her bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. Bazı eserlerin açılışını yapmaya dahi fırsat olmadığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, kendilerine güvenen ve destek veren tüm Denizlililere teşekkür etti. Tamamladıkları eserlerin açılışını yapmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizlimize kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz kendi ikbalimizi değil şehrimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu güzel eserler şehrimize uzun yıllar hizmet verecek. Bu hizmetlerimizin hayata geçmesinde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, açılışlarda bizleri yalnız bırakmayan onbinlerce hemşehrimize teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER