© Haber Acıpayam 2022

ALİM ARSLAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan Kelekçi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

 Yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan Kelekçi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Chp Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan Kelekçi Mahallesinde pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelerek seçimlerden sonra Acıpayam'a baharın geleceği müjdesini verdi.

Martın sonu bahar sloganı ile Yola çıkan Alim Arslan "insanımız ekonomik kriz yüzünden alışveriş yapamaz durumda. Biz kalıcı çözümler üretmek için geliyoruz. Herkesin yarınına umutla baktığı gelecek kaygısı olmadan iş aş ekmek sorunun çözümü önceliğimizdir. Projelerimizden bazıları; yem fabrikası kurmak, entegre et işleme tesisi kurmak ve öğrencilerimizin Belediye araçları tarafından ücretsiz okula gitmelerini sağlamak. İhtiyaçlara uygun projeler için vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor, çözüm önerilerimizi sunuyoruz." dedi. 




İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER