© Haber Acıpayam 2022

ALİVEREN'DE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün geçen yıl Acıpayam ilçesinin Aliveren Mahallesi’nde başlattığı alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl Aliveren Mahallesi’nde yaptığı incelemede mevcut içme suyu deposunun uzun yıllar önce yapıldığını ve yıkılmak üzere olduğunu belirleyerek, bölge halkının modern ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışma başlattı.

Bunun yanında bölgedeki içme suyu kaynaklarının da yetersiz ve isale hatlarının eski olduğunu tespit eden DESKİ, Kurudere ve Elmalıdere kaynaklarının temizliklerini yaparak drenaj borularını yeniledi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Çalışma kapsamında ayrıca Kartinlidere kaynağında, yeni içme suyu kaynak çalışması yapılarak mevcut isale hattına bağlantı gerçekleştirildi. Kaynaklar ve depo arasında bulunan 2.000 metre uzunluğundaki içme suyu hattı da yenilendi.
Aliveren Mahalle Muhtarı Mehmet Konaç ve vatandaşlar yapılan yatırımlar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, kaliteli ve nitelikli suya kavuştuklarını belirtti.

“BAŞKAN ZOLAN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILMIŞTI”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu çalışmaların temel atma töreni için Aliveren’e yaptığı ziyareti hatırlattı.
Bölgede yapılan çalışmalar neticesinde Aliveren Mahallesi’nin içme suyu kaynaklarının yenilendiğini anlatan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızı daha kaliteli içme suyu hizmetiyle buluşturduk. Bölge halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak Denizlimizin her noktasında, bölgenin ihtiyacına göre projeler üretiyoruz. Denizli’yi her alanda nitelikli bir alt yapıyla buluşturmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER