© Haber Acıpayam 2022

APA'DA DERE TEMİZLİĞİ

Acıpayam Belediyesi ekipleri Apa mahallesinde bulunan ve yerleşim yerinin ortasından geçen dereyi temizleme çalışmaları başlattı.

 Acıpayam Belediyesi ekipleri Apa mahallesinde bulunan ve yerleşim yerinin ortasından geçen dereyi temizleme çalışmaları başlattı. Özellikle yaz aylarında hastalık ve sinek yuvası haline gelen dere Acıpayam Belediyesi tarafından temizlenerek çevreye uygun hale getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Apa mahallesinde incelemelerde bulunan Acıpayam Belediye Başkanı dereyi görünce derhal temizlenmesi talimatını vermişti. Yağışlı havalardan dolayı Apa'da çalışmalara başlayamayan ekipler bugün itibari ile çalışmalara başladı. Yaklaşık 1000 metre uzunluğundaki derenin temizlenerek Apa'ya yakışır bir hal alacağı bildirildi. Acıpayam Belediyesi Zabıta ekipleri de dere kenarında yaşayan ev sahiplerini; dereye evsel ve hayvansdal atıklarını atmamaları konusunda uyarılarda bulundu. 








İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER