© Haber Acıpayam 2022

Acıpayam da ''Koşabiliyorsan Koş Projesi' Başladı

Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş Projesi' 81 ilde olduğu gibi Acıpayam'da da başladı.

 Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş Projesi' 81 ilde olduğu gibi Acıpayam'da da  başladı.
Proje kapsamında 7'den 77'ye her yaştan insana ücretsiz olarak spor yapma imkânı sağlanacağı bildirildi.
 
Vatandaşlara, sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında, 7'den 77'e her yaştan insan, Acıpayam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri eşliğinde spor yapıyor.

Acıpayam Atatürk İlçe Stadyumunda 'Koşabiliyorken Koş Projesi' Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıncı, daire ve kurum amirleri ile 7'den 77'ye bir çok sporsever katıldı.

Katılımcılar üzerlerinde ''BİR SEVDADIR ACIPAYAM'' yazılı tişörtlerle Atatürk Stadyumunda renkli görüntüler oluşturdular.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER