Anne yüreği oğlunun ölüm haberine dayanamadı
ACIPAYAMDenizli’de kansere yenik düşen oğlunun öldüğünü öğrenen 83 yaşındaki anne, acı haberi aldıktan 3 saat sonra kalp krizi geçirerek vefat etti. Yaşlı kadının kalbi oğlunun acısına 3 saat dayanabildi.
Denizli'de bir süredir kanser tedavisi gören 63 yaşındaki Reşat Kalaycı, dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi Çal’ın Ortaköy Mahallesi'nde alan Kalaycı’nın annesi Ayşe Kalaycı (83) aniden fenalaştı. Evlat acısına dayanamayan anne, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünden 3 saat sonra vefat eden annenin de ölümü aileyi yasa boğdu.
Anne ile oğul bugün öğle namazının ardından Ortaköy mezarlığında gözyaşları içinde defnedildi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Başkan Yardımcısı Adnan Tatar da cenaze törenine katıldı. Başkan Akcan, "Ayşe annemizin yaşlı kalbi, evlat acısına dayanamamış. Kalaycı ailesine ve Ortaköy’e başsağlığı diliyorum. Merhumların mekanı cennet olsun. Anne ile evladının 3 saat arayla ölümü hepimizi üzdü" dedi.
İlginizi Çekebilir
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.
Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.