© Haber Acıpayam 2022

Araç kullanırken kalp krizi geçirdiğini fark edip hastaneye giden hasta kurtarıldı

Denizli'de aracıyla seyir halindeyken direksiyon başında göğsünde sancı hisseden sürücü, yolunu değiştirip hemen hastaneye gitti. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen 76 yaşındaki adama aynı gün anjiyo yapıldı.

 Denizli'de aracıyla seyir halindeyken direksiyon başında göğsünde sancı hisseden sürücü, yolunu değiştirip hemen hastaneye gitti. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen 76 yaşındaki adama aynı gün anjiyo yapıldı.
Denizli’de yaşayan 76 yaşındaki 3 çocuk babası tekstilci Ahmet Topkara, doğum gününde aracıyla yolculuk yaptığı esnada göğsünde hissettiği şiddetli ağrı nedeniyle özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan muayeneden sonra kalp krizi geçirdiği tespit edilen Ahmet Topkara, zaman kaybetmeden anjiyo işlemine alındı. Anjiyodan sonra damarlarının tıkanık olduğu tespit edilen Topkara, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları tarafından by pass ameliyatına alındı. Yapılan müdahalelerden sonra Topkara sağlığına yeniden kavuştu.

“Doğum günümde, ikinci kez doğdum”
Kriz geçirdiği gün aynı zamanda doğum günü olan Ahmet Topkara, operasyonun ardından kendine gelir gelmez ailesini de karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Yapılan müdahale sonrası sağlığına kavuşan Topkara, “Araç kullanıyordum. Bir anda göğsümde ağrı hissettim. doğruca hastanenin yolunu tuttum. Kalp krizi geçirdiğim tespit edildi ve aynı gün içinde anjiyom yapıldı. Doğum günümde ikinci kez doğmuş gibiyim" dedi.

İlginizi Çekebilir

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER