© Haber Acıpayam 2022

Arif Özen dünya şampiyonasında

Son Avrupa ve Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Denizlili milli sporcu Arif Özen, 12-18 Kasım tarihlerinde Bükreş’te yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

 Son Avrupa ve Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Denizlili milli sporcu Arif Özen, 12-18 Kasım tarihlerinde Bükreş’te yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 
Denizlili genç güreşçi Arif Özen, bu kez U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak. Eylül ayında Slovakya'da gerçekleşen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda ve Ağustos ayında Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 86 kiloda ülkemize altın madalyalar kazandıran Arif Özen, Bükreş’te çıkacağı yarışmadan altın madalya ile dönerek başarılarını taçlandırmak istiyor. Gösterdiği performansla spor otoritelerinin favori gösterdiği Arif Özen, şampiyona öncesi milli takım ile Ankara’da kampta güç depoluyor. Dünya şampiyonasında Türk halkının dualarına ihtiyacı olduğunu söyleyen milli güreşçi, şampiyon olup kürsüde İstiklal Marşını okumanın yeniden gururunu yaşamak istediğini söyledi. Özen’e U23 Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Arif Özen’in milli formayı taşımanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, Bükreş’ten milli takımla birlikte başarılı bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER