© Haber Acıpayam 2022

Arif Özen dünya şampiyonasında

Son Avrupa ve Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Denizlili milli sporcu Arif Özen, 12-18 Kasım tarihlerinde Bükreş’te yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

 Son Avrupa ve Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Denizlili milli sporcu Arif Özen, 12-18 Kasım tarihlerinde Bükreş’te yapılacak U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 
Denizlili genç güreşçi Arif Özen, bu kez U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak. Eylül ayında Slovakya'da gerçekleşen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda ve Ağustos ayında Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 86 kiloda ülkemize altın madalyalar kazandıran Arif Özen, Bükreş’te çıkacağı yarışmadan altın madalya ile dönerek başarılarını taçlandırmak istiyor. Gösterdiği performansla spor otoritelerinin favori gösterdiği Arif Özen, şampiyona öncesi milli takım ile Ankara’da kampta güç depoluyor. Dünya şampiyonasında Türk halkının dualarına ihtiyacı olduğunu söyleyen milli güreşçi, şampiyon olup kürsüde İstiklal Marşını okumanın yeniden gururunu yaşamak istediğini söyledi. Özen’e U23 Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Arif Özen’in milli formayı taşımanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, Bükreş’ten milli takımla birlikte başarılı bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. 

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER