© Haber Acıpayam 2022

AŞIKLAR BAYRAMINA YOĞUN İLGİ

Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Âşıklar Bayramı, 15 Temmuz darbe girişiminde ve son günlerde yaşan terör olaylarındaki şehitler anısına; ‘Şehitleri Anma Gecesi’ şeklinde gerçekleştirildi.

 
Acıpayam Talip Özkan Sanat merkezinde gerçekleşen programa, Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, eşi Uz. Dr. Sermin Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Selim Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay, Belediye personeli, daire ve kurum amirleri ile yüzlerce vatandaşlar katıldı.
 
Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam’lı Ozan Nihat Sönmez öncülüğünde gerçekleşecek olan 3. Âşıklar Bayramı ve Şehitleri Anma gecesine, Aşık Nuri Şahinoğlu, Aşık Selahattin Kazanoğlu,  Aşık Ebubekir Zamani, Aşık Ali Serhati,Aşık Kaptani, Öksüz Ozan,Aşık Bayram Denizoğlu ve İrfan Erdağı  katıldı.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER