© Haber Acıpayam 2022

Aşıklar Bayramı başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 7. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü başlıyor. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinlikler Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 7. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü başlıyor. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinlikler Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7'ncisi düzenlediği Denizli Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı 11-12 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 4'ü Türk dünyasından olmak üzere Denizli'ye gelecek 24 aşık, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü akşamı saat 20.30’da Büyükşehir Belediye Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ilk etkinlikle Denizlililerle buluşacak. Aşıklar, 12 Nisan akşamı saat 20.30’da ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenecek final gecesinde çalıp söyleyecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve 8 ayrı lisede öğrencilerle bir araya gelecek aşıklar, aşıklık geleneği ile ilgili bilgi ve görüşlerini öğrencilerle paylaşacak. 

Başkan Osman Zolan'dan davet

Türklerin varoluşundan bu yana aşıklık geleneği olduğuna dikkat çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Orta Asya’dan bu yana kültürümüzde aşıklık geleneği önemli bir yerde bulunmaktadır. Asırlardır kendine özgü, Türk töresine ve geleneklerimize uygun yapısıyla, kültürümüzü en canlı şekilde yansıtan aşıklarımızla 7. kez bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.



İlginizi Çekebilir

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

TÜM HABERLER