© Haber Acıpayam 2022

Asırlık yatırımlar Denizli'nin hizmetinde

Kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları dev alt yapı çalışmalarının ardından başladıkları üst yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hüdai Oral ve Mehmet Gazi Caddesi'nde vatandaşlarla kucaklaştı. Hüdai Oral Caddesi'nde tamamladıkları üst yapının hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, söz konusu yatırımların asırlık olduğunu söyledi.

 Kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları dev alt yapı çalışmalarının ardından başladıkları üst yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hüdai Oral ve Mehmet Gazi Caddesi'nde vatandaşlarla kucaklaştı. Hüdai Oral Caddesi'nde tamamladıkları üst yapının hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, söz konusu yatırımların asırlık olduğunu söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahallede hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini sona ermesinin ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapısı tamamlanan Hüdai Oral Caddesi ile üst yapı çalışmalarının başladığı Mehmet Gazi Caddesi'nde incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu ve beraberindekiler eşlik etti. Hüdai Oral Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, yaptıkları çalışmaları anlatarak, söz konusu yatırımlardan dolayı vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

İçme suyu kaybı yüzde 60'dı

Alt yapının sabır, cesaret ve destek isteyeceğini belirten Başkan Osman Zolan, "Alt yapısını tamamladığımız mahallelerimizdeki içme suyu borularımız 50-60 yıl önce yapılmış, 1 metrelik boruda bile 10-15 tane delik vardı. 100 ton gönderdiğimiz suyun 40 tonu evlere ulaşıyor, 60 tonu ise yolda kaçaklardan dolayı zayi oluyordu. 30 cm çapında kanalizasyon boruları vardı ve bunun yarısı tıkanmış, betonlaşmıştı. Yağmur suyu hatları ise çoğu yerde yoktu" dedi. Vatandaşların destekleriyle kent merkezindeki 10 mahallede bu sorunlara son verdiklerini ve üst yapıya başladıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Üst yapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu yaptığımız yatırımlar asırlıktır. Torunumuzun torunu alt yapısını tamamladığımız yolların kazıldığını görmeyecek" diye konuştu.

Alt yapısı en yeni olan şehir Denizli

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, bizlere sabır gösterdiler, destek oldular. Biz de cesaret gösterdik. Çok şükür söz konusu 10 mahallemizde daha alt yapımızı tamamladık. İnşallah üst yapı çalışmalarını da tamamladığımızda her şey daha güzel olacak. Biz görev yaptığımız sürede bir fazla nasıl eser bırakırız, bir fazla derdi nasıl çözeriz, nasıl iz bırakır yatırım yaparız bunun derdindeyiz. Bunun için vatandaşımızdan bir emanet aldık ve bu emanete de canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz." 

İlginizi Çekebilir

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Denizli'de evinin bahçesindeki ağacı budamak isterken aşağıya düşen kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

TÜM HABERLER