© Haber Acıpayam 2022

BAKİ TATAR GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam İlçe Kongresi Havuzlu çarşı Talip Özkan Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam İlçe Kongresi Havuzlu çarşı Talip Özkan Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, İlçe Başkanı Baki Tatar ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrede delegelerin tamamının oyunu alan Baki Tatar yeniden CHP Acıpayam İlçe Başkanı oldu.
YÖNETİM KURULU ASİL

1-       Osman Kerim Akın

2-       Mustafa Çavdaroğlu

3-       Fatma Keysan

4-       Nuri Kaya

5-       Şakir Erez
6-       Emel Daşıkan
7-       Murat Erdeniz

8-        Durmuş Çağdaş

9-       Burak Ercan

10-     Muhammet Ömer Bilgin

11-     Tahir Erten

12-     Nebahat Kaval

13-     Filiz Öztürk

14-     Nuri Dede

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1- Türkay Aydın

2- Nebahat Çelikkın

3- Himmet Oğuz

4- Ahmet Tekeli

5- İsmail Paylan

6- Celal Aksoy

7- Gülşah Bıçar

8- Serkan Kuran

9- Hüseyin Güngör

10- Mustafa Demiray

11- Celal kırca

12- Ramazan Yılmaz

13-    Ali Özcan

14-    Bayram Ali Can


İL DELEGELERİ

1-       Baki Tatar

2-       Osman Kerim Akın

3-       Mustafa Çavdaroğlu

4-       Nuri Kaya

5-       Emel Alev

6-       Melahat Tanyeri

7-       Ali Vehbi Kaya

8-       Ramazan Yılmaz

9-       Veli Asmadili

10-    Durmuş Çağdaş

11-    Hüseyin Ercan

12-    Orhan Öztürk

13-    Nevzat Yıldırım

14-    Himmet Oğuz

15-    İlhan Özcan

16-    Süleyman Kaya

17-    Muharrem Ömer Bilgin

18-    Bülent Ünal

19-    Ömer Alev

20-    Hamit Erdoğan

21-    Halil Özonuk

22-    Hikmet Başaran

23-    Reşat Alkaya

24-    Ramazan Tuzcu

25-    Muhammed Deniz

26-    Ayten Tatar

27-    Tahir Erten

28-    Ömer Yalçındağ

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER