© Haber Acıpayam 2022

BASMACI: DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "adalet" yürüyüşüne katıldıktan sonda Meclis genel kurulundaki yerini alan 20 milletvekilinden biri olan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, burada tarihe not düşecek bir konuşma yaptı. "Güven Parktan geliyorum" diyerek sözlerine başlayan Basmacı, "Yürüyüşümüz oradan başladı. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Güven Park'ta belki de ülkemizin üzerine 14 yıllık çökmüş karanlığa bir ışık hüzmesi gönderdi. Yürüyor, yürüyeceğiz" dedi.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "adalet" yürüyüşüne katıldıktan sonda Meclis genel kurulundaki yerini alan 20 milletvekilinden biri olan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, burada tarihe not düşecek bir konuşma yaptı. "Güven Parktan geliyorum" diyerek sözlerine başlayan Basmacı, "Yürüyüşümüz oradan başladı. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Güven  Park'ta belki de ülkemizin üzerine 14 yıllık çökmüş karanlığa bir ışık hüzmesi gönderdi. Yürüyor, yürüyeceğiz" dedi.

"DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ"
Meclisteki konuşmasının ardından kısa bir değerlendirmede daha bulunan Basmacı, AKP hükümetlerinin 14 yılda ülkeye verdiği zararın ortada olduğunu ifade etti. Basmacı, "Bu yürüyüş, 14 yıldır çeşitli baskı ve nedenlerle sessiz kalmaya mahkum olmuş iç ve dış politika anlamında gelinen noktada vicdani rahatsızlık ve tedirginlik duyan herkes adına yapılmaktadır. Demokrasi, insan hakları, özgürlükler ve hepsinden daha önemlisi ülkenin geleceği ile çocuklarımız için yürüyor, yürümeye devam edeceğiz. Bu yürüyüş, Türkiye'nin ekonomik, sosyal, siyasal ve basın anlamında karşı karşıya kaldığı çıkmazların neticesinde başlamıştır. Artık sessiz kalmak yok. Baskıya boyun eğmek yok. Tek adam ve onun ağzından çıkacak kelimelere bakan zihniyete dur demenin zamanı" dedi.

"ÜLKEMİZE KATKI SAĞLAYACAK"
"Bu yürüyüş, ülkenin değişimine katkı sağlayacak bir yürüyüştür" diyen Basmacı, "Genel Başkanımız bedel ödemek uğruna bu yürüyüşe başladı. Geçmişte çok bedeller ödedik. Ülkemiz, yarınlarımız ve geleceğimiz için daha ne tür bedeller ödenecekse biz hazırız. Yeterki ülkemizin üzerindeki kara bulutlar dağılsın. Yeterki, insanımızın yüzü gülsün, eski barış ve huzur dolu günlere geri dönelim. Kimsenin korkmadığını, baskı altında tutulmadığı, insanca yaşadığı günlere geri dönelim. Karanlık günlerin geride kalacağı günler yakın" dedi.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER