© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ZOLAN VATANDAŞLARIN DERDİNİ DİNLEDİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geçen yıl başlattığı Hak Günü buluşmaları devam ediyor.

Vatandaşların istek, öneri ve dertlerini her ayın ilk salı günü düzenlediği Halk Günü'nde dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şubat ayı buluşmasında da hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşları Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tüm ekibiyle birlikte karşılayan Başkan Zolan, basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, her ayın ilk salı günü vatandaşlarla randevusuz bir şekilde buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Günün tamamını kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlara ayırdıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Bugün tam gün vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Burada üst yönetimde bulunan genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve ilgili tüm arkadaşlarımızla vatandaşlarımızın taleplerine anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kamu ile ilgili taleplerde daha da yoğunlaşıyoruz. Bu noktada her geçen gün talep artıyor, her geçen gün katılım artıyor, bundan da mutlu oluyoruz" diye konuştu.
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz vatandaşlarımıza temas etmek, dilek ve temennilerini almak istiyoruz. Bugün de gerçekten öyle oldu. Vatandaşlarımızla temas ediyoruz, konuşuyoruz. Bugünün dışında da vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız; yoldayız, caddedeyiz, etkinliklerde veya yerimdeysem de mutlaka görüşüyoruz. Ama bazen vatandaşlarımız belediyeye geldiğinde yerimde olmayabiliyorum, toplantıda olabiliyorum, şehir dışında veya Denizli'nin başka bir bölgesinde olabiliyorum. Ama bugün vatandaşlarımız buraya 'Başkanla görüşeceğim' diyerek, içi rahat bir şekilde geliyor. Gelen tüm vatandaşlarımıza, hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halk Günü projemiz güçlenerek devam ediyor. Halkımızın derdine derman olmak bizim için en güzeli, en değerlisi. İnşallah bu amaç doğrultusunda koşmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz."
Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Başkan Zolan, "Belediyemizin işleri ile ilgili birçok talep geliyor. Her bir insanımızın talepleri çok farklı, kendi özelinde çok önemli. Ama herkesin de kendine göre bir sıkıntısı, bir talebi var. Onlar için aşılmaz denilen sorunlara çözüm üretirsek kendimizi mutlu addediyoruz. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya, önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu da yapmamız gereken işler olarak görüyoruz. Vatandaşımızın her türlü sorunu 'bizim sorunumuzdur' diyerek elimizden gelen bir şey varsa 'çözmek gerekiyor' diyoruz. Bugün ilçelerimizden gelen vatandaşlarımız da var. Bugün belki vatandaşlarımızın üçte biri ilçelerden geliyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

TÜM HABERLER