BAŞKAN ZOLAN’DAN YATAĞAN’A MÜJDELER
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yatağan'da alt yapı, arıtma ve yolla ilgili tüm ihtiyaçların giderileceğini vurgulayarak, Kefe Yaylası'nın da baştan aşağı yenileneceğini müjdeledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nin Yatağan Mahallesi'nin alt yapısını baştan aşağı değiştirecek projenin temeli atıldı. Yatağan Meydanı’nda düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart öncesi Yatağan'a gelip söz verdiklerini hatırlatarak, "Şunu açık yüreklilikle söylüyorum. O gün söz verirken de içimizden gelerek söyledik. Bugünde aynı şekilde, Yatağan'ı pilot bölge seçiyorum. 'Yatağan'ı örnek bir bölge olarak belirleyip, alt ve üst yapısıyla tüm sorunlarını çözeceğiz' dedik. Yatağan'ın alt yapısı bitince üst yapısı da ayrı bir güzel olacak. Arıtma tesisi de yapmamız gerekiyor onun projesi de tamamlandı. Yatağan, Yüreğil ve Ayaz'a hitap edecek olan bir arıtma tesisi de yapacağız. Bu yeter mi? Yetmez. Bir de Kefe Yaylası'nı baştan aşağı yenileceğiz. Oradaki düzen Yatağanımıza yakışmıyor. Büyükşehir olarak önümüzdeki yaz baştan aşağı Kefe Yaylası'nı hep beraber yapacağız" diye konuştu.
Bunların yanında Yatağan'da yol ve asfaltla ilgili ihtiyaçların tamamen giderileceğini kaydeden Başkan Zolan, "Biz sizleri seviyoruz ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bazıları durdurmaya devam edecek. Ama biz Allah rızası için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Alt yapı çalışmalarında toz ve çamur olacağına dikkati çeken Başkan Zolan, Yatağanlılardan bunun için sabır isteyerek, çalışmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Konuşmaların ardından alt yapı çalışmasının temeli atıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu