BAŞKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye çalışmalarını yerinde incelerken, vatandaşlarla sohbet etti.
Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşların sorunlarını ekip arkadaşları ile birlikte teknik incelemeler yaparak sürdüren Başkan Şevkan’a vatandaşlarda destek veriyor.
Mahalle incelemeleri sırasında küçükten büyüğe her kesim vatandaşla sohbet eden Şevkan, çalışmaları yerinde incelerken vatandaşların sorunlarını da dinliyor.
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılanan Şevkan, 7’den 70’e herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''Acıpayam Sevdası ile çıktıkları bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. 2014 Mart ayı seçimlerinden hemen sonra Büyükşehir yasasıyla bize bağlanan 56 mahallemizi teknik ekibimizle birlikte masaya yatırdık. 2015 yılı sonunda bir çok mahallemizde alt ve üst yapı çalışmalarımızı tamamladık. Daha çok işimizin olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru için Belediye içerisinde çalışan arkadaşlarımızdan, taşeron da çalışan arkadaşlarımıza kadar 56 Binlik Acıpayam’da güzel eserler yaratıyoruz, yaratmaya devam edeceğiz.
Özellikle kırsal mahallelerimizde yolu olmayan vatandaşlarımızın yollarını iş makinelerimiz açma çalışmalarına devam ediyor. Bu yollarımız açıldığında ve kilit parke taşı döşenmesiyle birlikte daha rahat ve huzurlu ortamlarda vatandaşlarımız yaşayacak. Bizler söz verdik. 2017 yılı sonuna kadar tüm yollarımızda çalışmalarımızı tamamlayıp, hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek hale getireceğiz. Bunun için gecemizi gündüzümüzü katarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz'' dedi.
İlginizi Çekebilir
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.
Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor
Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.
Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.