© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, doğalgazın Acıpayam’a gelmesi için tanıtım çalışmalarına başladı.

Nüfusu 10.000’in üzerindeki ilçelere doğalgaz ulaştırılması Bakanlar Kurulunun aldığı 2013/4347 sayılı kararnameyle ilçedeki mevcut elektrik abone sayısının %60’ının doğalgaz abonesi olması şartına bağlandığından ve 30 Kasım’a kadar uzatılan abonelik sürecini değerlendirmek amacıyla Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve ekibi bugün çarşı esnafını dolaşarak bilgilendirme çalışmalarına başladı.

''Acıpayam’a doğalgazı getirmek sizin elinizde'' sloganı ile çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Şevkan sözlerine şöyle devam etti; “Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Sağlıklı bir gelecek ve yaşanabilir bir Acıpayam için doğalgazı el birliği ile Acıpayam’ımıza kazandırmalıyız.

Arkadaşlarımızla birlikte ev ev dolaşarak halkımızı doğalgaz konusunda bilgilendireceğiz. Doğalgazın faydaları ve avantajları konularında bilgiler içeren broşür ve el ilanları hazırladık.

Doğalgazın Acıpayam’a gelmesi için Bakanlar Kurulu kararında yer alan, elektrik abonelerinin %60’lık kısmının 335 TL olan abone bağlantı bedelini ödemeleri gerekmektedir.

Acıpayam Kaymakamlığımız tarafından Ziraat Bankası Acıpayam Şubesinde doğalgaz hesabı açıldı. Vatandaşlarımız Ziraat Bankasına giderek abonelik bedelini yatırabilirler. İlçemize gelmek isteyen yatırımcılar doğalgaz var mı diye soruyorlardı. Halkımızdan isteğimiz; çocuklarımıza gelişmiş ve yaşanabilir bir Acıpayam bırakmak için Ziraat Bankasına giderek en kısa zamanda doğalgaz abonesi olmaları”dedi.


İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER