© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile mesaj yayınladı. Başkan Şevkan mesajında şunlara yer verdi: "Milletimiz tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlanmıştır. Bu zorlukları aşmada Millet olarak herkesin payı vardır, ancak asıl pay sahipleri bu zorluklar karşısında göğüslerini siper eden şehit ve gazilerdir.

Türkiye Cumhuriyeti, onların destane fedakârlıkları sayesinde bugünlere gelerek, dimdik ayakta kalmıştır. Yüce Türk Milleti, hiçbir koşulda bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini, şehit ve gazilerimizin verdikleri mücadelelerle tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu anlamlı gün dolayısıyla; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi ünvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler gününü kutluyor, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan gazilerimize de minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

        Hulusi Şevkan 

Acıpayam Belediye Başkanı

İlginizi Çekebilir

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı

Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.

Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı

Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.

Elektrik kontağı camiyi kül etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde elektrik kontağından çıktığı edilen yangında cami ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu

Denizli’de ormanlık alanın içinde bağ evi bulunan bir vatandaş kaynak yaparken, kıvılcımların etkisiyle yangın meydana geldi. Bölgeye sevk edilen ekipleri alevler, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına aldı.

Motosikletlilerin belalısı olan kavşakta kazalar bitmiyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çok işlek olmasına rağmen ikaz işareti bulunmayan kavşakta bir kaç dakika arayla iki motosiklet kazası meydana geldi. Önlem alınmayan kavşakta sık sık kazalar yaşandığını belirten çevre sakinleri, yetkililere çağrıda bulundu.

TÜM HABERLER