© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN HİSAR HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Muharrem ayı aşure etkinliklerinin adresi Hisar Köyü idi. Hisar'da düzenlenen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM de katıldı.

 Muharrem ayı aşure etkinliklerinin adresi Hisar Köyü idi. Hisar'da düzenlenen etkinliğe Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM de katıldı. 

Hisar Köyü halkı tarafından sevgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Şevkan bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Hisar İlkokulunda incelemelerde bulunan Başkan Dr. Hulusi Şevkan öğrencilerle biraraya geldi. Eğitime ve eğitimciye verdiği değer ile tanınan Başka Şevkan okul ziyaretindeki konuşmasında şumlara değindi: "En kutsal görevlerden birini yürüten öğretmenlerimizin özellikle köy okullarında görev yapmaları beni hep duygulandırmıştır. Burada eğitim ve öğretimlerini devam eden öğrencilerimizin hepsinin hedefleri var. Onların  Denizli’de, İstanbul’da, Acıpayam’da okuyan çocuklardan zekâ olarak hiçbir farkı yok. Kimi öğretmen, kimi doktor, kimi mühendis olmak için okuyor."

Hedeflerine çok çalışarak başaracaklarını ifade eden Başkan Şevkan: "aşure gününe bizleri davet eden okul idaresine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, köy muhtarı Süleyman KORKMAZ’a ve Hisar köyü halkına teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Ziyaret kapsamında Başkan Şevkan ve ekibini karşılayan Köy Muhtarı Süleyman KORKMAZ yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "5 yıldır okulumuzun bahçesinde pilav, asker yemekleri, dualar ve aşure günleri etkinlikleri geleneksel olarak yapılıyor.Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve köy halkımız birlik olarak yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerin davetini kırmayarak gelen Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN’ a, Başkan Yardımcısı Hüseyin ERDEM’e, Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılarımıza, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, uzaktan yakından gelenlere ve köy halkıma teşekkür ediyorum" dedi.


İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER