© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MADENCİLERİ UNUTMADI

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Mevlütler köyümüzde faaliyet gösteren bir maden işletmesini ziyaret ederek madencilerle bir araya geldi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Mevlütler köyümüzde faaliyet gösteren bir maden işletmesini ziyaret ederek madencilerle bir araya geldi.

Maden Mühendisi Erkan UĞRAŞ ile birlikte ocakta incelemelerde bulunan Başkan ŞEVKAN, Mevlütler Köyündeki madende çalışan işçilerin şahsında tüm madencilerin Dünya Madenciler günü kutlayarak, kazalardan uzak sağlıklı günler diledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Maden Mühendisi Erkan UĞRAŞ’tan işletmenin işleyişi hakkında bilgiler aldı.






İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER