© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MAHALLE GEZİLERİNE START VERDİ

2014 yılında mahallelerde ilk etap çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi ekipleri, ikinci etapta yapılacak olan çalışmaları yerinde görmek için çalışmalara start verdi.

 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yapılan çalışmalar ve eksikleri yerinde incelemek için ekibi ile birlikte gezilere devam ediyor.
 
Başkan Şevkan, teknik ekibi ile birlikte Karahüyük mahallesinde incelemelerde bulundu.
 
2014 yılında Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen Karahüyük mahallesinde 2015 yılı içinde yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılan yerleri gezen Şevkan, 2016 yılı içinde yapılacak olan yerlerde de incelemelerde bulundu.
 
İnceleme gezisi kapsamında istek ve şikâyetleri yerinde dinleyen Başkan Şevkan, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunuyor.
Mahalle gezisinde çocuklarla da yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Şevkan , “ 2014 yılından bu yana mahalle gezileri düzenliyoruz.  Büyükşehrimiz ile birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Ziyaretimiz sırasında  mahallelerimizi sokak sokak , adım adım  gezerek vatandaşlarımız ile  sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin hizmetlerin verimliliği açısından çok yararını görüyoruz” diye konuştu.
 
Başkan Şevkan, gece gündüz çalışan emekçi işçi arkadaşlarına özverili çalışmalarından  dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER