BAŞKAN ŞEVKAN MAHALLE MAHALLE GEZİYOR
ACIPAYAMPaylaşma ve bereket ayı olan ramazanda mahalle ziyaretlerinde bölge halkı ile bir araya gelen Dr. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN iftar öncesi mahallelerde incelemeler yapıyor.
Ramazan ayında ilçe genelinde yaptığı ziyaretleri azaltmadan sürdüren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, iftar öncesi mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor.
Başkan ŞEVKAN, Corum, Oğuz, Kırca, ve Darıveren mahallelerinde incelemeler yaptı.
Herkesin başkanı olduklarını hatırlatan Başkan ŞEVKAN , mahalle ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip hatır sordu.
Arazi çalışmasında alt ve üst yapı düzenlemesi yapılacak güzergâhları yerinde gören Başkan ŞEVKAN, genel sorunların çözüme kavuşturulmasında gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Mahalle sakinleri, sağlanan hizmetlerden duydukları memnuniyeti karşılarında gördükleri Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’a teşekkür ederek gösterdiler.
Başkan Dr.Hulusi ŞEVKAN’da gerçekleştirilen hizmetlerin takdir görmesi ve eksikliklerin giderilmesinden mahalle sakinlerinin memnuniyet duyması tüm yorgunluklarını aldığını kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.