BAŞKAN ŞEVKAN MAZBATASINI ALDI
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanlığı koltuğuna 2. kez oturan Dr. Hulusi ŞEVKAN, sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanması ardından bugün Acıpayam Adliyesinde mazbatasını aldı
Başkan ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri İlçe seçim kurulu Hakimi Jale Ceylan IŞIK’ tan mazbatalarını alarak göreve başladı.
Sabah saatlerinde Acıpayam Adliyesine gelerek mazbatasını alan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe seçim kurulu hakimi Jale Ceylan IŞIK’a seçim süresi boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Başkan ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri buradan İlçe seçim müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Seçim Müdüresi Ayfer KOPAN’ı ziyaret ederek seçim süresi boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.
Mazbata töreninden sonra Acıpayam Kaymakamlığı önünde toplu bir fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri Acıpayam Belediye Başkanlığı makamında bir araya geldiler.
Ayrıca Acıpayam Belediye Personelide Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı çiçekle karşılayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada; Seçimlerin öncelikle ülkemize milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler halkımızın güvenini desteğini alarak bu makama layık görüldük. Acıpayam ve mahallelerde yaşayan halkımızın en iyi şekilde yaşayabilmesi ve güzel bir Acıpayam oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.
Acıpayam Belediye Meclis üyesi sandalye dağılımı :
Ak Parti :18
CHP: 7
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.