© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN MÜEZZİNOĞLU'NA KABAK KEMANE HEDİYE ETTİ

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 100 Yataklı Acıpayam Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 100 Yataklı Acıpayam Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Çameli Devlet Hastanesinin temel atma törenine katılan iki bakan buradan Acıpayam ‘a gelerek Acıpayam Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Acıpayam İlçe Stadyumuna helikopter ile gelen iki bakan burada halk oyunu kıyafetleri giyen öğrenciler ve protokol ile çiçekler eşliğinde karşılandı.

Buradan Acıpayam Devlet Hastanesine geçen iki bakan burada incelemelerde bulunarak, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mert Özer’den bilgi aldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na kabak kemane hediye etti.

 Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Daire ve Kurum Amirleri hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER