© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN: "Müzik, Gönül Güzelliğimizin Zenginliğidir"

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi Konservatuarı öğrencileri ve korosunu makamında ağırladı.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediyesi Konservatuarı öğrencileri ve korosunu makamında ağırladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan , ziyarette müziğin daha çok yaygınlaştırılması ve gençlerin en az bir müzik aletini çalması konusunda gerekli çalışmalarının hız kazanması gerektiğini vurguladı.

Başkan Şevkan, “Sanatın tüm dallarını ve özellikle müzentimizde daha çok yaygınlaştırmamız gerekmektedir.Toplumumuzun fiziksel sağlığını hareketli yaşamla, ruhsal sağlığını da müzikle ve sanatla sağlayabiliriz. Acıpayam Belediyesi olarak bu konuda gereken tüm adımları atmaya hazırız. Unutmamak gerekir ki güçlü milletler her alanda ilerlemiş toplumlardır. Toplumumuz içerisinde yetenekli gençleri bulup, ülkemize kazandırmalıyız.İnsanımızın ve özellikle de gençlerimizin sanata olan ilgisini artırmalıyız. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım” dedi.

Acıpayam Belediyesi Konservatuvarı Müzik öğretmeni Deniz Albayrak ve Acıpayam Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Serhat Yıldız ile birlikte karşılıklı fikir alışverişinin yapılması, Başkan Şevkan'a konservatuara verdiği destek ve ilgi için teşekkür edilmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER