© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

16 Haziran 2015 tarihinde Ankara'da yapılan İşitme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında 1500 Metrede 3.cü olan Belediye Personeli Kazım Yılmaz ödüllendirildi.

 16 Haziran  2015 tarihinde  Ankara'da yapılan İşitme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında  1500 Metrede 3.cü olan Belediye Personeli Kazım Yılmaz ödüllendirildi.
 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediye Personeli ile bayramlaşdığı Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri Parkında Belediye çalışanı sporcu Kazım Yılmaz'ı çeyrek altın ile ödüllendirdi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''İşinde ve spor hayatında başarılı olan evladımız Kazım’ın bu başarısı bizleri hem sevindirdi hem de duygulandırdı. Başkan Şevkan, Kazım YILMAZ kardeşimize ‘’Sana hep inandık , Sen hep başaracaksın ,Sonuna kadar yanındayız . Bundan sonra daha çok destekleyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER