© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

16 Haziran 2015 tarihinde Ankara'da yapılan İşitme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında 1500 Metrede 3.cü olan Belediye Personeli Kazım Yılmaz ödüllendirildi.

 16 Haziran  2015 tarihinde  Ankara'da yapılan İşitme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında  1500 Metrede 3.cü olan Belediye Personeli Kazım Yılmaz ödüllendirildi.
 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediye Personeli ile bayramlaşdığı Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri Parkında Belediye çalışanı sporcu Kazım Yılmaz'ı çeyrek altın ile ödüllendirdi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''İşinde ve spor hayatında başarılı olan evladımız Kazım’ın bu başarısı bizleri hem sevindirdi hem de duygulandırdı. Başkan Şevkan, Kazım YILMAZ kardeşimize ‘’Sana hep inandık , Sen hep başaracaksın ,Sonuna kadar yanındayız . Bundan sonra daha çok destekleyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER