© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, son sürat devam eden Belediye hizmetlerini sabahın erken saatlerinde yerinde inceliyor.

 
Acıpayam’ın  tümünü kapsayan alt ve üst yapı çalışmalarında beldeyi adeta şantiye haline dönüştürmüş olan Acıpayam Belediyesi, bölgenin her tarafında hummalı bir çalışma yaparak vatandaşlara hizmet için tüm personelini ve araçlarını seferber ederek çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesini hedefliyor.
 
Yoğun bir şekilde devam eden hizmetleri her zaman sabahın erken saatlerinden itibaren yerinde denetleyen ve inceleyen  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Kurtlar mahallesinde incelemelerde bulundu.
 
Sabah gezilerinde   mahallelerde  oturan vatandaşlar tarafından yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ile karşılanan Başkan Şevkan, ilçe merkezi ve mahalle halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirerek şunları söyledi;
 
“Sabah genelde rutin kontrollerimiz var, çünkü sabah daha sakin ekibin organize olması işlerin sağlıklı ve süratli bir şekilde çıkması için sürekli denetimlerde bulunuyoruz.  Her zaman olduğu gibi bugünde sabah tüm bölgeyi gezdik çalışmaları yerinde inceledik, arkadaşlarımız son sürat büyük bir özveri ile çalışıyorlar, tabii vatandaşlarımızın da gerek alt yapı ve gerekse üst yapı her yönü ile sorunları çözülmüş oluyor çok mutlu bir şekilde bizleri karşılıyorlar, buda bizi mutlu kılıyor’’ dedi.
 

İlginizi Çekebilir

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER