© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN SELDEN ETKİLENEN TARIM ARAZİLERİNDE INCELEMELERDE BULUNDU

Acıpayam'a bağlı Dodurga,Gümüş ve Kumafşarı mahallelerinde sağanak sonrası oluşan sel, bazı ev ve tarım arazilerinde yaklaşık 600 dönüm ekili alan ve serayı zarara yol açtı.

 Acıpayam'a bağlı Dodurga,Gümüş ve Kumafşarı mahallelerinde sağanak sonrası oluşan sel, bazı ev ve tarım arazilerinde yaklaşık 600 dönüm ekili alan ve serayı zarara yol açtı.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam - Tavas Sulama Birliği Başkanı Osman Ejder ve teknik ekip personeli ile selden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek, vatandaşlardan genel durum hakkında bilgi aldı.

Sel nedeniyle bölgedeki tarım alanlarının büyük çapta zarar gördüğünü kaydeden Başkan Şevkan , "İlk belirlemelere göre yaklaşık 600 dönüm sera ve tarım alanı sel suları ve sürüklediği çamurun altında kaldı. Tüm ürün telef oldu. Büyük üzüntü yaşıyoruz. Üreticimizin kaybı büyük. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Doğal bir afet yaşadık. Zararın boyutu yapılan inceleme sonucunda çok daha net ortaya çıkacaktır.

Ürün fiyatlarının normalin üstünde seyrettiği bu günlerde üreticimiz tam para kazanmaya başlamışken yaşanan bu felaket üreticinin moralini bozdu. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

Başkan Şevkan,ayrıca yapılan çalışmalardan dolayı Acıpayam-Tavas Sulama Birliği Başkanımız Osman Ejder beye, personeline ve belediye personelime teşekkür ediyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

Denizlililer, 19 Mayıs coşkusunu Gençlik Konserleri ile yaşayacak

Büyükşehir ile bayram sevinci ikiye katlanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kentin 5 ayrı noktasında 5 farklı konser düzenleyecek. Gençlik Konserlerinin 19 Mayıs’ta düzenlenecek finalinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel ile bayram sevinci ikiye katlanacak.

ACIPAYAM BELEDİYESİ ‘Daha Temiz Bir Acıpayam ’ için çalışmalarını sürdürüyor.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için kolları sıvayan T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, temizlik ve hizmet seferberliği başlattı.

Büyükşehir Belediyespor başarılara doymuyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu gerçekleştirilen yüzme, atletizm ve kuraş branşlarında düzenlenen müsabakalarda birçok derece ve şampiyonluk kazanarak bir kez daha Denizli’yi başarıyla temsil etti.

BAŞKAN YILDIRIM HALKI DİNLİYOR

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım ,her mahalleyi ve sokağı tek tek gezmeye devam ediyor.

TÜM HABERLER