© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN: YETER Kİ KASIT, RANT VE HAKSIZLIK OLMASIN

Sık incelemeler ile sürekli denetimde olduğunu ve yoğun çalışma temposu sergilendiğini gösteren Acıpayam Belediyesi yine İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişlere ev sahipliği yapıyor.

 Acıpayam Belediyesinin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; imar konusunda birtakım incelemelerde bulunmak üzere Acıpayam’a geldiği öğrenildi.

Yapılan açıklama: "Acıpayam Çarşı Camii bölgesinde yeni yapılan binalarla ilgili belediye personelimiz ve ilgili kişilerden ifadeler almaktadır." denildi. 

Dürüstlüğü ile Acıpayam'da fark yaratan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAM her konuda olduğu gibi halkı doğru bilgilendirmek amacı ile müfettiş incelemesi konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Şevkan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Belediyemizde sık sık müfettiş görmek artık rutin işler haline gelmiştir. Biz biliyoruz ki ve her zaman söylediğimiz gibi işi bilen insanların incelediği yerlerde hata olmaz. Hele hele kasıt hiç olmaz. Hata olsa bile görevimiz sırasında telafisi mümkün olacağından sık müfettiş incelemesinden asla yakınmıyoruz. Belediyede veya aktif halde olan her yerde hatalar olabilir. Bunlar en iyi şekilde düzeltilir. Yeter ki kasıt olmasın, rant olmasın, haksızlık olmasın. Bu durumlar içine giren her kim olursa olsun affedilmeyecektir.

Halkım şundan emin olsun ki, böyle kişilere ya da düşüncelere yakacak ateşi de biz yakarız. Bugün ki geldiğim nokta şudur ki ;  Acıpayam’a  özellikle imar konusu bilmediğimiz bir konu olduğu için halen istediğimiz noktaya gelmemiştir. O nedenle çok yakında ilçemizde uzman kişilerden oluşan bir teknik ekip kurularak imar konusu masaya yatırılacaktır. Halkımıza güven dolu, sağlıklı günler dilerim" dedi.


İlginizi Çekebilir

KUAFÖRDE BİR GÜN''ACIPAYAMLILAR İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Acıpayam’da sanat dolu günler devam ediyor.Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro’su Acıpayam’da sahne alacak.

19 Mayıs coşku ve sevinci Büyükşehir ile doruğa çıktı

On binler Göksel konserinde buluştu“Yaşasın Cumhuriyet !”Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konserine katılan Denizlililer, unutulmaz bir bayram coşkusu ve sevincini yaşadı. Meydanı hınca hınç dolduran onbinlerce Denizlili, Göksel’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Yangınları Gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlara orman yangınlarıyla mücadele eğitimleri verildi.

Denizli’de su tarifelerinde yüzde 40’a varan indirim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli halkına verdiği su tarifelerinde indirim sözünü yerine getirdi. DESKİ Genel Kurulu’nda alınan karar ile suda yüzde 40’a varan indirim yapıldı.

Başkan Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nu Turizm Rotalarına Ekliyor

T.C.Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, Acıpayam Kanyonu'nda devam eden elektrik hatları ve peyzaj çalışmalarını değerlendirirken, tüm yurttaşları bu doğal güzellikleri keşfetmeye davet etti.

Acıpayam - Sandalcık Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışmaları Başladı

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz.Levent Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sandalcık Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı.

TÜM HABERLER