© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, haftanın son gününde mahallerde incelemelerde bulundu.

 İlk olarak Akalan mahallesinde teknik ekibi ile bir çalışma yapan Başkan Şevkan, Akalan mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma ile mahalle meydanının düzenlemesi kapsamında yapılacak olan yerde incelemeler yaptı.
 
Benlik mahallesinde de vatandaşlar ile bir araya gelerek, yapılacak olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Şevkan, Benlik İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilere başarılar  diledi.
 
 
Akşar mahallesinde daha önce Belediye ekipleri tarafından genişleten yollarda devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şevkan, Kırca  mahallesinde Cuma namazı çıkışında Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure  hayrına katıldı.
 
Kırca mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyen Şevkan, vatandaşlar ile de sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER