© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN İLÇE PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Salı günleri kurulan Acıpayam Salı pazarını ziyaret etti.

 Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Salı günleri  kurulan Acıpayam Salı pazarını  ziyaret etti. 
Hem tezgah açan esnafla hem de alışveriş yapan halkla bir araya gelen Başkan Şevkan, "Pazarcı esnafımızın kullanımdan kaynaklanan sıkıntılarını yerinde incelemek hem de halkımızın düşüncelerini almak, hayırlı işler dilemek için pazaryerimizi ziyaret ettik. Çok şükür memnuniyet oranı oldukça yüksek. Bu da bizleri ziyadesiyle memnun etti.  

Esnafımızın beklentisini karşılayarak halkımıza kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Salı Pazarı esnaf kardeşlerimizin özellikle kış aylarında soğuk havalardan korunması için teknik anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Dün olduğu gibi bugün de ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın çabasındayız. Tüm Pazar esnafı kardeşlerimize bol bereketli, bol kazançlı günler diliyorum’’dedi. 

Başkan Şevkan’a Pazar esnafı gezisinde, Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal, Serinhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Ali Özcan, Fen İşleri ve İmar İşleri birim müdürleri ve zabıta personeli eşlik etti. 

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER