© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Özel Hatem Okulları öğrencileri ile buluştu.

 
Her hafta mesleki tecrübeye sahip bir kişiyi öğrencilerle buluşturan Acıpayam    Özel   Hatem Okullarının bu  haftaki konuğu Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan oldu.
 
Geçmişten bu yana doktorluk mesleğini öğrencilere anlatan Şevkan,  başından geçen ilginç olayları öğrencilerle paylaştı.
 
İlkokuldan bu yana üniversite ve doktorluk yaptığı zamanlarda yaşadıklarını öğrencilerle paylaşan  Şevkan , zaman zaman öğrencilere önerilerde bulunup, doktorluk mesleğinin zorluklarından bahsetti. 
 
Öğrencilere doktorluk mesleğinin kişi ve toplum sağlığındaki yeri ve önemini anlatan Şevkan,  "Doktorluk mesleği en kutsal mesleklerden biridir. Bizlerde bu mesleği en iyi şekilde yaptık ve yapmaya çalışıyoruz’’ dedi.
 
 
Başkan Şevkan   öğrencilere, Okulunuza ve derslerinize motive olmak zorundasınız. Çok çalışırsanız başarı devamında geliyor. Ben ilkokuldan itibaren doktor olacağım diyerek kendi hedefimi çizerek çok çalıştım. Sizlerde çok çalışır, çok kitap okursanız hedeflerinize ulaşırsınız dedi.
 
Acıpayam Belediye Başkanı  Hulusi Şevkan’a  okul adına öğrenciler katkılarından dolayı çiçek takdim ettiler.

İlginizi Çekebilir

Denizli Nikfer Kayak Merkezi'nde yoğunluk erken başladı

Denizli Nikfer Kayak Merkezi, yeterli kar yağışının olmaması nedeniyle henüz sezonu açamadı. Kayak merkezi, kayak ve kış sporları için gerekli kar kalınlığına uluşamamasına rağmen hafta sonları eğlenmek ve manzaranın tadını çıkartmak isteyen ailelerin akınına uğruyor.

Acıpayam’daki futbolsa sahası FIFA standartlarına getirildi

Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından bir süredir bakım onarım çalışmaları yürütülen Acıpayam Futbol Sahası yeni yüzüne kavuştu. Sahanın zemini FİFA standartlarında sentetik çim ile kaplanırken tribün koltukları, atletizm pisti, elektronik skorboardu ve modern ışıklandırmasıyla tesis baştan aşağıya yenilendi.

Tren garı önünde unutulan valiz bomba paniğine neden oldu

Denizli'de tren garı önünde unutulan valiz bomba paniği oluşturdu. Bomba imha ekipleri tarafından kontrol edilen valizde korkulan olmadı.

Pamukkale 2025'in en fazla ziyaret edilen 2'inci örenyeri oldu

Pamukkale Hierapolis Örenyeri, 2025 yılında 2 milyon 299 bin 914 ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen örenyerleri arasında ikinci sırada yer aldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi 4 bin şahsı 3 bin aracı kontrol etti

Denizli Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi yapılan denetimlere ilişkin bilgilendirme yaptı. 162 farklı denetim noktasında uygulama yapıldığı belirtilen açıklamada, "3 bin 78 araç, 4 bin 389 şahıs kontrol edildi. kontrollerde 448 araca işlem yapıldı, 224 şahsa işlem uygulandı. 5 aranan şahıs yakalandı" ifadeleri yer aldı.

Denizli’de yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Denizli’de traktörün arkasına takılı bulunan yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç bir anda şafta takılmasının ardından olay yerinde hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER