© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN ÖĞRENCİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu kız öğrencileri ile birlikte yemekte bir araya geldi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu kız öğrencileri  ile birlikte yemekte bir araya geldi.

Acıpayam Belediyesi kız öğrenci yurdunda “Tanışma ve öğrencilerin yaşadıkları şehrin Belediyesini tanıma” yemeğinde öğrencilerle birlikte yemek yiyen Başkan Şevkan , öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek, hepsiyle birer birer ilgilendi. 

 

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Özgür Kasım Aydemir  , Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok , Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Tolga Bakırtaş , Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Erdem  ve Mali Hizmetler Müdürü Turgut Duymaz  ile birlikte öğrenciler  ile sohbet ederek onların istek ve görüşlerini aldı.

Başkan Şevkan , yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Üniversite öğrencilerimize zaman zaman yemek programları düzenleyerek, Belediyemizi ve bizi dahi iyi tanımaları adına  bir araya geliyoruz. Bu kez de Üniversitemizin farklı öğrenci gruplarıyla ile bir araya gelip sohbet etmeyi planladık.

 

Öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz bu yemekte onlarla dertleşme fırsatı buldum. Öğrencilerimizin tabi ki bir takım sıkıntıları olabilir. Onları her zaman gelip bizimle paylaşabilirler. Elimizden geldiğince sizlerin taleplerini geri çevirmemeye özen gösteriyoruz. Her zaman hayata pozitif bakarak devamlı bardağın dolu tarafını görmek gerekir. Üniversite öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz yemek programlarına ilerleyen haftalarda da devam edeceğiz. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum ” dedi.

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER