© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN GECE MESAİSİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, gündüz saatlerinde birimlerin gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde denetlerken ayrıca akşam saatlerinde Başkan yardımcısı Hüseyin Erdem ve birim müdürlerinin katılımıyla Koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında yapılan toplantıda Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam’ımızın 56 mahallesi ile birlikte gelişip kalkınması adına gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
Koordinasyon toplantılarının belirli aralıklarla yaptıklarını, amaçlarının kalıcı hizmetlere imza atmak olduğunu ifade eden Şevkan, bizler halkımızın huzur ve refahı için mahallelerimizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmet, sosyal ve çevre dostu belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır dedi.

Toplantı gece saat: 01.30 'a kadar devam etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER