© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun”temennisinde bulundu.

Şevkan,Acıpayam Devlet Hastanesinde  hastaları ziyaret ederek sağlık durumları ile ilgili doktorlardan bilgi aldı.

Hastalarla sohbet edip onlara moral veren Başkan Şevkan, “Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah eski sıhhatlerine biran önce dönerler.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden hastane yöneticileri bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı Başkan Şevkan’a  teşekkür etti.

Belediye yönetimi ile her zaman diyalog içerisinde olduklarını söyleyen yöneticiler,"Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşa daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz’’ dediler.

Başkan Şevkan tedavi gören çocuklar ile de yakından ilgilendi. Hastalar ve hasta yakınları da ziyaretten dolayı Başkan Şevkan’a teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER