BAŞKAN ŞEVKAN'IN 10 KASIM MESAJI
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan 10 Kasım Ataürk'ün vefaatının 77. yılı dolayısı ile mesaj yayınladı.
Yüce Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. Yılı bugün. Her geçen gün hasretini daha da derinden hissetmekteyiz. Onu unutmak hiçbir zaman mümkün olmadığı gibi beynimizin ve yüreğimizin derinliklerinden hep onun fikirleri şahlanmaktadır. Yurdumuzun her köşesinde doğan çocuklarımızın taptaze beyin hücrelerinde bile onun adı vardır. Sonsuza dek bu böyle olacaktır.
Millet olarak bize gösterdiği yol öylesine güzel, hayatımıza tuttuğu ışık öylesine güçlü ki; başka ne yola ne de ışığa ihtiyacımız yok inancındayım. Yüce Atam gösterdiğin yolda yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz. En büyük eserim dediğin: “ Türkiye Cumhuriyeti” yine senin gösterdiğin ülküde sonsuza dek yaşayacaktır.
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak için gece gündüz çalışmaktayız ve senin çok sevdiğin Türk Milleti için çağdaş uygarlık çıtası daima yükseklerdedir. Bunun son noktası yoktur ve olmayacaktır.
Daima yükseliş, daima yükseliş!...
Onca savaşlar gördün, onca acılar çektin, seni görenler sana ve senin aziz milletine çılgın dediler, küçümsediler. Ama sen Türkiye Cumhuriyeti hedefine kilitlenmiş: “ Yurtta barış, Dünyada barış” inancınla sadece barışı ve muhasır medeniyet seviyesindeki Türk Milletini düşünüyordun. Zaferlerden sonra en acımasız düşmanlarına bile barış ve dostluk elini uzattın.
Sevgili Atam; Sen sadece Türk Milletinin önderi değilsin. Türk milleti gibi tarih sahnesinden silinmeye çalışılmış birçok mazlum milletlerinde önderisin. Bütün umutlarını bağladığın bu Yüce Millet aynı şekilde dünya milletlerine örnek olmakta ve onlara ışık tutmaktadır.
Sen rahat uyu Atam. Emanetin emin ellerdedir. Ülkemiz 2023 hedefine odaklanmış muhasır medeniyetler yolunda hala ilerlemektedir. Yüce Mevla senin gibi çok sevdiği bir kulunu bu milletin başına Önder nasip etmiştir. Bu millet kadir kıymet bilen bir millettir. Seni hasretle anıyoruz.
Saygılarımla…
İlginizi Çekebilir
Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları
Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.
Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı
Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.
Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı
Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.
Elektrik kontağı camiyi kül etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde elektrik kontağından çıktığı edilen yangında cami ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi.
Kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcım yangına neden oldu
Denizli’de ormanlık alanın içinde bağ evi bulunan bir vatandaş kaynak yaparken, kıvılcımların etkisiyle yangın meydana geldi. Bölgeye sevk edilen ekipleri alevler, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına aldı.
Motosikletlilerin belalısı olan kavşakta kazalar bitmiyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çok işlek olmasına rağmen ikaz işareti bulunmayan kavşakta bir kaç dakika arayla iki motosiklet kazası meydana geldi. Önlem alınmayan kavşakta sık sık kazalar yaşandığını belirten çevre sakinleri, yetkililere çağrıda bulundu.