© Haber Acıpayam 2022

BAŞKANLARDAN ANLAMLI ZİYARETLER

Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Acıpayam'a gelen Ak Parti İl Başkanı Avni ÖRKİ anlamlı ziyaretlerde bulundu.

İftar öncesinde İl Başkanı Avni ÖRKİ, Belediye Başkanı  Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Başkanı İdris OKTAY, Belediye Meclis Üyeleri Halil PEKDEMİR ve Nursel TAŞ’ dan oluşan heyet ilçemizde hasta ziyaretlerinde bulundu.
 
İlk olarak Çamlık Mahallesinde oturan Rıdvan ÇAĞIRGAN’ı  ziyaret eden heyet, daha sonra Yeni Mahallede oturan Muhsin DİNÇER’i evlerinde ziyaret ettiler.
 
Hasta ziyaretlerinde İl Başkanı Avni ÖRKİ, İlçe Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN ve İlçe Başkanımız İdris OKTAY, el ele vererek çalışıyorlar. Bu mübarek Ramazan ayında hastalarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Onlara moral ve her zaman yanlarında olduklarını söylemek için bu ziyaretlerimizi tüm ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda hasta yavrularımıza acil şifalar diliyorum dedi.

Hasta ve  hasta yakınları başkanların ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken moral veren ziyaretleri için teşekkür ettiler.


İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER