© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYE KİLİT PARKE ÜRETİMDE HIZ KESMİYOR

Acıpayam Belediyesi ait ekipler gece gündüz demeden kilit parke taşı ürünleri üretmeye devam ediyor.

 Acıpayam Belediyesi ait ekipler gece gündüz demeden kilit parke taşı  ürünleri üretmeye devam ediyor.
Her geçen gün çalışmalarına her mahallede devam eden ekipler üretimi arttırarak gerekli olan yerlerde kullanılmasını sağlıyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ‘’Yakında makinelerimiz değişiyor ve üretim çok fazla artacak. Böylece tüm mahallelerimiz yolları kilit parke ile kaplanacaktır. Ve tüm mahallelerimizin yolları 2017 yılında bitecektir.Bu bir hedeftir ve tüm çalışma arkadaşlarım bu hedefe kitlenmiştir.Fabrikadaki arkadaşlarıma iyi üretimler ve başarılar dilerim. Acıpayam Hedefine kitlenen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim ve sağlık içinde daha nice başarılı çalışmalar dilerim’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı

Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.

Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı

Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.

TÜM HABERLER